kicks-cement-wetnwild-partyoffiveglitters-1

Efter att jag skrapat av gellacket var klockan rätt mycket, inget ljus fanns att hitta och då kände jag inte riktigt för att lacka med ett lack som förtjänar bra ljus. Så, det blev taupe och lite glitter… Boooring!

Vad tycker du om denna kombo? Rösta här!
[rate]

Jag grundade alltså med taupegråbruna Cement från Kicks höstkollektion, lättlackat och allt men fruktansvärt tråkigt. I mitt tycke alltså, alla ogillar ju inte denna nyans har jag förstått. Två lager täckte bra, såg nu på morgonen att jag missat en liten del av ringfingret men det syns inte mer än i motljus.

För att piffa upp det lite tänkte jag mig en glittergradient längs nagelbanden med  Wet n’ Wild – Party of Five Glitters som jag fått av Malin. Synd att det var så svårt att få ut något glitter bara! Här är det bara typ 10 glitter per finger, orkade inte kämpa mer med det.

Det här ryker nog ikväll redan! Förhoppningsvis har jag tid och kraft att göra en nailart till morgondagens tema – stjärntecken! Håll tummarna!

kicks-cement-1kicks-cement-2kicks-cement-wetnwild-partyoffiveglitters-2kicks-cement-wetnwild-partyoffiveglitters-3kicks-cement-wetnwild-partyoffiveglitters-4

Comments are closed.