lagirls-tealdimension-1

Varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Vecka 8 redan, snart är vi inne i mars! Jösses… Om du är med idag lägger du bara till din länk nedan på inLinkz-knappen. Om du stöter på problem är det bara att du säger till så hjälper jag dig. Var gärna med före 21!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett lack som jag kan tycka är mer blått för att vara godkänt, men vi kör på det ändå! För det är ju så fantastiskt vackert! LA Girls – Teal Dimension ingår i deras 3D serie, ”holografiska” alltså men här är det alltså prismatiskt skimmer som gäller. Det är nästan lite för packat med skimmer, på gränsen till att se stökigt ut. Samtidigt är det ju vackert så det får man ju helt enkelt överse med!

Här är det två lager, lite tjock formula men ändå lätt att lacka med. Inga konstigheter att få snygga kanter men fick lite kladd på ena kanten. Med snabbtorkande överlack var det snabbt härdat dessutom.

Som ni förstår älskar jag detta omåttligt mycket. Jag älskar färgen och effekten. Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Och är du med idag?

English: Pretty LA Girls – Teal Dimension, love the color and the effect. If you want to participate today just add your link!

lagirls-tealdimension-2lagirls-tealdimension-3lagirls-tealdimension-5lagirls-tealdimension-4lagirls-tealdimension-6

[inlinkz_linkup id=374116 mode=1]

  1. Otroligt läckert. Jag skulle verkligen vilja ha hela denna kollektionen men får vänta med att köpa nytt. Lite för många otestade därhemma.

Comments are closed.