nailpatternboldness-aquamarine--1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Skönt med en veckotradition, eller hur? Efterlyste i fredags någon som vill ha hand om holofredag, finns det någon som vill så kontakta med eller Skimmerskuggan! Men idag är det grönt som gäller, lägg till dig nedan via inLinkz!

Idag visar jag ett färsk lack, har det på naglarna just nu men jag fick det i februari för ett år sedan. Nail Pattern Boldness – Aquamarine som jag fick av Emma. Aquamarine var exklusivt för Edgy och var poppis tror jag, det är otroligt vackert i flaskan men det funkar inte riktigt på naglarna. Nyansen är tealgrön iaf, mer grön än blå irl. Jellyfinish med glitter i magenta, egentligen väldigt tjusigt men det är så tunt och torkar knottrigt… Lite tveksam där ändå. Bilderna är tagna i mulet dagsljus och under en led-lampa, jag har försökt justera nyansen korrekt.

2 lager, torkade hyfsat men var rätt rinnigt. Skulle behöva mer topplack.

Vad tycker du om detta?

nailpatternboldness-aquamarine-2nailpatternboldness-aquamarine-3nailpatternboldness-aquamarine-4nailpatternboldness-aquamarine-5


  1. Det här var jag sugen på men det blev aldrig av att jag köpte det. Synd att det inte blev som i flaskan. Det ser i alla fall väldigt tjusigt ut på dina bilder. Ett lack som var fint i flaskan men bedrövligt på mina naglar visar jag idag.

  2. synd att det inte blev som i flaskan,,men kul med glittret i vekligen , piffade upp det lite.själv är jagmed med ett ljusare nyans av grönt!Ha det gött!=)

  3. Jag tycker det är ett jättehärligt lack! Det kanske är ett sånt där som gör sig bättre på bild än IRL?

    Hoppas någon hoppar på att ta över holofredag! Det var en av mina favoritdagar, även om jag inte bär holo så jätteofta. Jag saknar nog ändå Nail Art Sunday mest.

  4. Skojigt lack tycker jag, men knottror är inget vidare…

    Jag är med idag, men med ögon. Tack för att du orkar köra på med grön onsdag! Jag saknar både NailArt Sunday och holofredag litegrann, men inte alls tillräckligt mycket för att rodda i det själv :)

Comments are closed.