rescuebeautylounge-squarepants-1

Här kommer ännu ett riktigt gammalt lack som jag haft liggande länge i mina lådor. Lite synd att det blir så tycker jag!

Detta är skira jellyn Rescue Beauty Lounge – Square Pants, det är en mycket behaglig gul nyans! Lite sådär smutsgul, inte så intensiv som jag föredrar men mycket behaglig. Som ni förstår räcker inte tre lager som jag haft här, framförallt om du inte tycker om synlig nagellinje. Jag har oftast inget emot det och här var det ju lite av en poäng att visa hur skirt det är också.

Tre lager som sagt, men lätt att lacka med och inga problem att få snygga kanter. Inga större konstigheter, rätt bra formula faktiskt.

Jag gillar nyansen men hade kanske föredragit lite mindre tunn formula.

Om du är sugen på att titta på Bikini Bottom har jag gjort en glitterjelly med den här!

Vad tycker du om Square Pants? Rösta ovan!

English: Rescue Beauty Lounge – Square Pants, a very thin jelly with a nice yellow shade. Like it!

rescuebeautylounge-squarepants-2rescuebeautylounge-squarepants-3rescuebeautylounge-squarepants-4rescuebeautylounge-squarepants-5rescuebeautylounge-squarepants-6

Comments are closed.