Det regnar idag. Holofredagen som ju är en helig institution instiftad av den heliga bloggvärlden, den riskerar att falla bort! Förtrösten icke, det finns blixt…

Jag har idag använt Layla igen, Ultra Violet. Tyvärr en ganska mesig lila, visst i solen eller lampljus får den kraftiga färgstarka regnbågar men grundfärgen är alldeles för mesig för min smak. Lite trist måste jag säga. Påminner en del om NfuOhs nyanser. Dessutom, precis som NfuOhs holos, så sprack det! Så på ring- och långfingret har jag först två lager, sedan topplack, sedan ett lager till med topplack. Trist när det blir så…

Så denna var min första Laylabesvikelse, både i färg och formula. Synd att solen vägrade komma fram också för att toppa det liksom!


Bilderna nedan är alla tagna med blixt.

  1. Hmm, jag har aldrig märkt av sprickningar, vare sig på Layla eller NfuOh..!
    Jag har detta och älskar det, fast jag är rätt säker på att jag skulle älska de mörkare lila mer!

  2. Vädergudarna borde verkligen respektera holofredagen! Jag hade också stora solbristsproblem till dagens, men du lyckades ju finfint ändå :)

Comments are closed.