makeupstore-caviar-purple-essie-loophole-1

Idag tänkte jag att jag skulle vara med på Nailart Sunday! Jag har inte tålamod med pilliga dekorationer men försöker ju ibland som ni vet. Kudos till mig! Men besök LeLack för fler vackra nailarts idag, det lär vara mycket fint att titta på!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

I höstas fick jag fyra olika nyanser av Make Up Stores egna kaviarpärlor, gröna, lila och silver. Idag har jag valt att använda de lila, Make Up Store Art Deco Caviar – Purple. Jag har aldrig pillat med sånt här så jag gjorde det enkelt för mig och hällde bara rakt över nageln. Jag drog ett streck rakt ner med silverlacket från Essie (Loophole) och hällde sedan pärlor över. Pärlorna är verkligen små, de ser naturligtvis stora ut på nageln men tro mig… De är TINY! Jag tyckte inte det var så viktigt att få det jämnt fördelat på nageln, hoppas ni är ok med det! :D

Jag tycker väl att det piffar upp en manikyr, men nja, lite för opraktiskt för mig.

Vad tycker du? Rösta ovan!

English: Trying the tiny caviar beads from Make Up Store, easy to applicate but to unpractical for me. What do you think? 

makeupstore-caviar-purple-essie-loophole-2makeupstore-caviar-purple-essie-loophole-4makeupstore-caviar-purple-essie-loophole-6makeupstore-caviar-purple-essie-loophole-5makeupstore-caviar-purple-essie-loophole-3

  1. du säger att du har dåligt tålamod o så ger du dig på caviar, modigt! tyckte det blev fint. jag har velat testa men nej, tror inte mitt tålamod håller för det :P

    • Heh tack! Fast tålamod hade väl varit om jag tagit en pärla i taget och pillat dit? Nu bara hällde jag ju =) Det fixar nog tom du!

Comments are closed.