glittergal-belgianchocolate-3

Så var det dags för fina Kerstins holofredag igen! Besök henne för fler underbara holos!

Idag är det dags för ännu ett Glitter Gal och vis av förra veckan lackade jag utan topplack – not. Det hade jag glömt bort… Jaja, jag lackade över topplacket på ringfingret så ni får se hur det ser ut utan. Återigen syns holot bättre utan topplack. Färgen blir dessutom helt förändrad, från chockladbrun till röd nästan. Jag har lackat alla naglar igen nu, det bruna är trots allt finare än den konstiga röda nyansen.

Detta är alltså Belgian Chocolate, ingen favorit i min samling. Jag gillar inte bruna lack helt enkelt… Men det är fina regnbågar i det och det är ju lite udda minst sagt. Tre lager, normalt torktid och inga andra problem. Men skippa topplacket som sagt.

glittergal-belgianchocolate-1glittergal-belgianchocolate-4glittergal-belgianchocolate-2

Och en mobilbild efter att jag lackat alla, med blixt.

Det här är inlägg 17 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Tycker du inte om Belgian Chocolate?! Åh, det är mitt favoritlack framför alla andra. Jag funderar starkt på att ha det under hela min Gbg-resa, 1,5 vecka i sträck :)

Comments are closed.