aengland-doriangrey-1

Jag är med i en presentgrupp på Facebook där vi varje vecka går igenom alfabetet bland våra otestade lack. Veckans bokstav är D och valet föll på denna.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

A England – Dorian Gray, ett ganska varmgrått lack med lite skönt skimmer som jag verkligen gillar. Nu var detta basen till en nailart som jag ska visa någon dag härefter men idag får den visas på egen hand. Det är en ganska mörk nyans av grått, men ändå inte så mörkt att det ändå blir svart. Det är en väldigt fin nyans tycker jag!

Här har jag bara använt ett lager och ja, det är pigmenterat men inte tjockt för det. Kanske inte så lätt att få snygga kanter med, men det funkar. Torkade snabbt dock och visst blev det lite randigt av penseln men inte så illa ändå.

Dorian Grays porträtt (The Picture of Dorian Gray) är en roman skriven av Oscar Wilde, som publicerades första gången 1890 i Lippincott’s Monthly Magazine. Historien om Dorian Gray tar sin början i England, där konstnären Basil Hallward målar ett porträtt av den unge, sköne och ack så naive Dorian Gray. När Dorian, med hjälp av målarens porträtt, får upp ögonen för sin egen skönhet, önskar han att porträttet ska åldras istället för han själv. [Från Wikipedia]

Boken har filmatiserats 3 gånger, nu senast 2009 med Colin Firth och Ben Barnes i huvudrollerna.

Jag gillar detta lack iaf och det blev en spännande grund! Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och lämna en kommentar vetja!

aengland-doriangrey-2aengland-doriangrey-3aengland-doriangrey-4aengland-doriangrey-5aengland-doriangrey-6

Comments are closed.