28 mars, 2024

Rescue Beauty Lounge – Jane

rescuebeautylounge-jane-1

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Söndag och dagens ska tillbringas med nerladdade tv-serier. Mitt nygamla liv med träning återupptas imorgon, måste jobba med mina axlar lite mer!

Men idag möts ni inte av färgsprakande underhållande kretskort på mina naglar, utan en beige historia värdig direkt från champinjonlådan. Rescue Beauty Lounge Jane kom med House of Tudor-kollektionen för några år sedan. Bastonen är som ni ser champinjonbeige men det finns ett litet litet skimmer där i som ändå gör det lite intressant att titta på. Här är det tre lager för att täcka och ni ser att det är lite valligt längs kanterna. RBL är ett av de märken som varit mest ojämna tycker jag. Några har hur bra formula som helst, andra är jätteknepiga att måla med och känns bara trista.

Nåja, ganska lätt att måla med, enkelt att få fina kanter även om mina på bilden är lite torra och röda. Jag har väldigt svårt för beiga mannekin-nails, eller nude som en del säger om beige (att förknippa nude med en beige nyans tycker jag är fel på så många nivåer!) och  föredrar helt klart vilken färg som helst före beige. Men ibland kanske det är skönt med en vilsam färg, vad vet jag?

Vad tycker du om detta? Värd sina $18 eller helt klart inte i din smak? Rösta gärna ovan men kommentarer värderar jag allra högst!

rescuebeautylounge-jane-2rescuebeautylounge-jane-3rescuebeautylounge-jane-4rescuebeautylounge-jane-5

11 tankar på “Rescue Beauty Lounge – Jane

  1. Snyggt med lite skimmer i och en helt okej nyans. Men kanske lite tråkig och jag tycker nog inte att det är värt sitt pris. Sorry Rescue Beauty Lounge!

  2. för mig är det här en nude-färg, beige tänker jag mer gult i. dessa milda färger är ju inte jätteroliga men dem är däremot sköna att bryta av med ibland. samt fina att göra nailart på =)

      1. Jag var inne och kikade lite RBL’s på din blogg nu ikväll och jag undrar.. du kan inte tänka dig att byta bort detta lacket, eller kanske sälja det? Jag kan inte få det ut skallen.

Kommentarer är stängda.