smitten-bifrost-1

Sköna fredag! Vi har redan hunnit tvätta nu på morgonen, så det blev ju inte direkt någon sovmorgon. Men skönt att få något gjort och ha hela dagen kvar. Men som sagt, holofredag! Besök Kerstin för fler fina holos!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett lack som legat i min låda i väntan på sol. Köpte det någon gång i vintras och i måndags när jag satt och swatchade började solen plötsligt klättra omkring i mitt vardagsrum. Det var bara att skynda på och lacka med några väntande holos. Så, behold Smitten Polish – Bifrost, eller Bifröst som jag sett att de hetat på några ställen. Det kan tyckas vara svart – jag visar tydligen bara svarta holos numera – men jag tror att det snarare är mörkt blått. Helt klart vackert oavsett grundfärg.

Här har jag använt två lager, mycket imponerad av hur bra formulan var på dessa. Lättlackat, flödig och pigmenterad utan att bli rinnig eller klumpig. Precis så som ett lack ska vara. Jag tycker inte riktigt om när lack täcker på ett lager, jag föredrar att använda två tunna lager för att få en snygg kant runt nagelbanden.

Jag älskar detta! Färgen och holoeffekten, det är helt klart värt att ha i din samling. Men vad tycker du? Rösta ovan och säg din åsikt bland kommentarerna!

Smitten hittar du bland annat på BigCartel!

English: I love this dark blue holographic polish from Smitten – Bifrost. Very good formula and application. Love!

smitten-bifrost-2smitten-bifrost-3smitten-bifrost-4smitten-bifrost-5smitten-bifrost-6smitten-bifrost-7

Comments are closed.