chinaglaze-opticalillusion-1

Måndag! Just nu sitter jag i en bil på väg norrut på E4an, från Höganäs hem till kära Norrköping. Lite jobbigt med en så lång resa med mitt knä men det ska nog gå bra. Naturligtvis är jag ändå med i Blå Måndag, ni besöker väl Tove för fler underbara blå manikyrer idag?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er en glitterbomb som jag fått i ett byte av Andrea, China Glaze – Optical Illusion som kom i kollektionen Prismatic Chroma Glitters som kom våren 2012. Tillsammans med detta lack – Optical Illusion alltså – kom också Full Spectrum, Liquid Crystal, Polarized, Prism och Ray-diant. Ni kan se bilder av dem här hos Scrangie. Jag har ingen mer av dessa lack tyvärr. De är verkligen blingiga allihopa! Förresten, detta kan ju beskrivas som en aqua green, jag väljer att visa det idag på Blå Måndag men vi får se om Tove godkänner det. Jag upplevde det som blått iaf.

Nå, här har jag lackat det ovanpå glitter peel, 3 ganska tjocka lager även om det ser ganska tunt ut på solbilderna. Jag använde också 2 lager topplack, men det hade helt klart behövts lite mer för att få en helt slät yta. Sedan är det ju lite svårt att få jämna kanter med glitterlack men det kan man leva med. Det är många olika färger i glittret här också, rött och gult och blått – ja ni ser ju själva på bilderna hur det ser ut.

Vad tycker du om detta? Är det för blingigt eller för lite? Rösta gärna ovan!

chinaglaze-opticalillusion-2chinaglaze-opticalillusion-3chinaglaze-opticalillusion-4chinaglaze-opticalillusion-5chinaglaze-opticalillusion2

  1. Jag är inte så impad av något av lacken från den här kollektionen. Jag har ett som jag inte testat än, så vem vet jag kanske ändrar åsikt rätt som det är.

  2. Tja, jag upplever egentligen lacket mer som grönt, men det finns ju blå inslag i det så – varför vara knusslig menar jag? ;)

    Jag gillar det, kanske inte alltid men vid rätt tillfälle kan det nog vara bra. Själv har jag Ray-diant hemma så jag får väl testa det en dag!

    • Ja, när det stod bredvid en grön flaska såg det väldigt grönt ut, men det var mer blått på naglarna!

      Vore jättekul att se Radiant!

Comments are closed.