essie-merinocool-1

Ljuva torsdag, eek, trött… Men vi kollar väl på lite gamla favoriter då!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Essie – Merino Cool kom för ungefär en evighet sedan, 2009 eller något sånt. Jag har haft det länge men aldrig egentligen använt det. Mest för att det är en sån där nyans som jag absolut inte trivs i. Det är en tråkig lilabrun nyans som verkligen inte funkar för mig. Jag trodde också att det hade mer skimmer i sig, men det lyckas jag inte alls fånga på bilderna.

Här är det två lager, något rinnig formula så jag fick städa efter mig. Men annars rätt lätt att lacka med och få jämnt på nageln.

Ingen favorit tyvärr, men om du gillar det kommer det säkerligen upp i min Bloppis inom kort! Rösta gärna ovan också!

English: Essie – Merino Cool, such an un-cool color. Doesn’t suit me at all… 

essie-merinocool-6essie-merinocool-3essie-merinocool-2essie-merinocool-4essie-merinocool-5

Comments are closed.