picturepolish-pshiiit-1

Så var det onsdag igen! Varmt välkommen till ännu en grön onsdag, där vi nagellacksälskare visar upp ett grönt lack! Skriv en kommentar så jag vet att du är med =)

Själv deltar jag med ett nästan lite tveksamt grönt lack idag, piCture pOlish – Pshiiit utvecklat i samarbete med Pshiiit Boutique. Jag har aldrig besökt den webshoppen så jag vet inte storyn bakom namnet, men lätt att uttala det är det inte. Jag säger pshit, det får duga.

Tveksamt säger jag, för det är lite svårt att avgöra hur grönt det är. Ni har jag vitbalanserat bilderna så färgen är ju korrekt återgiven, men det varierar alltså mycket beroende på ljus. Grönt och turkost och nästan blått om vartannat. Fint är det iaf, med sina flakes i guld och grönt. Flakes är fint tycker jag, gillar det mycket =) Två lager har jag använt vilket var tillräckligt, torktiden var också acceptabel med ett bra topplack. Mycket svårfotat dock!

Fasiken jag har glömt lägga upp Glitter Gal i shoppen… Veckorna går så förbaskat fort! Nåja, detta finns tyvärr inte kvar bland överskottet, men väl andra lack från PP. Kolla in dem vetja på Nailmail.se!

picturepolish-pshiiit-2picturepolish-pshiiit-3picturepolish-pshiiit-4picturepolish-pshiiit-5picturepolish-pshiiit-6

 

Idag har vi haft katterna exakt en månad och imorgon fyller de 10 månader! Yay!

Deltagare i dagens Gröna Onsdag:

Det här är inlägg 22 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

 

 1. Självklart är jag med på grön onsdag idag också, det verkar ju vara den enda dagen utom Nail Art Sunday jag hinner vara med på..

 2. Nu så har även jag tagit klivet ut i bloggandet och visar en skräpig bild på ett ganska dammigt grönt lack, men det fina med att sätta ribban lågt är att det finns gott om plats till förbättringar! :)

  Ditt Picture Polish är så fint, kanske man måste inskaffa ett par av dessa?

  • @Gaming Nails, Tycker dina bilder och lacket var jättefina! Gillar verkligen nyansen!
   Och det finns några picture polish i shoppen, de är riktigt bra allihopa! =) Kul att du är med!!

 3. (P)shi(ii)t vilket snyggt lack! Me like!
  Bättre sent än aldrig men nu har jag Grön Onsdag jag med. Ett höstlack från Essie som överraskade mig postivit med att vara en one-coater!

 4. Åh. Pshiiit är så fantastiskt. Jag vill ha det. Du borde spana in pshiiit’s blogg. Den är på franska dock, men jag älskar att titta på hennes bilder för de är så himla vackra. Hon har instagram också! Jag följer henne, och hon heter något med pshiiit så det är väl bara att kolla upp. Men hon skriver på franska där med.
  Nåja! Jag bidrar med en gröning jag med :)

  • @Martina – Colourize Me, Jag var tvungen att kolla in hennes shop nu, såklart stängd just nu. Men jaaa, verkligen fina bilder! Får väl köra hennes blogg genom ett filter! ;)

   Kul att du är med fining! Maila mig förresten om Trustafarian!

 5. Nu kommer min kommentar. Har haft fullt upp det senaste och har knappt hunnit läsa andra bloggar. :S I alla fall. Lacket du visar är jättefint men jag hade jättekorta tråkiga naglar när jag bar det så det gjorde sig inte då. Jag kommer att lacka med det igen. Det är ju verkligen så fint. Fint kan jag inte påstå att lacket jag visar idag är. Hua.

Comments are closed.