Ja, jag vet att det blir byte lite ofta, men jag hittar liksom inte riktigt rätt! Nu sist gillade jag temat TwentyFourteen men inte att bilderna var så smala. Det lyckades jag ändra på men då upptäckte jag att på mindre skärmar blev högerwidgeten i vägen.

Men nu kanske? Kanske kan denna fungera? Jag kommer pilla med lite typsnitt osv tills jag är nöjd och lägga in lite annat som jag saknar. Men annars känns den här rätt!

Dock kan jag tänka mig att en del inte riktigt hittar allt? Som arkivet och taggar och sånt. Därför vill jag visa er den gröna listen högst upp under Vacker & Underbar. Klicka på pilen så kommer allt sånt extra ner! Smidigt va?

Hör gärna av dig om det inte fungerar så bra på din skärm/webbläsare.

vu-newdesign-1

 

Klicka på pilen så fäller den ner sig och du hittar alla genvägar du kan tänkas behöva!

vu-newdesign-2

 

 

  1. Tror detta är min favoritdesign hittills :) Eventuellt att headern är lite stor, sitter på min laptop nu och då tar den upp mer än halva skärmen. På min stationära hade det däremot itne varit något problem

    • Vad bra! Tycker också headern är stor, jag har en 17″ widescreen-laptop och jag får också scrolla en del. Är inte helt klar så det blir kanske bättre =)

  2. Den här fungerar mycket bättre för mig i vanlig PC, den du hade tidigare gjorde någon konstig ”lager på lager”-grej när man öppnade i bloglovin (typ så man varken såg text eller bilder för sig, de låg på varandra). Den här verkar ha ofantligt brett kommentarfält men det kanske inte gör så mycket. Färgerna och stilen är jättefina!

    • Ja men precis, jag fick höra att det blev så. Därför jag ville ändra igen. Kommentarsfältet ska jag försöka göra mindre =)

Comments are closed.