depend-382-1

Insåg när jag tittade i mitt arkiv av swatchade lack att jag faktiskt inte visat alla från Depends höstkollektion! Så här kommer det näst sista!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Detta är alltså grå Depend 382, ett fint krämlack utan krusiduller i en mjuk och behaglig nyans. Perfekt för hösten, men också fin nu på våren. För våren är ju ofta rätt grå, eller hur? Rätt lättlackad som Depend alltid är, jag gillar deras formula men ååh vad jag önskar att de hade större flaskor.

2 lager, inga konstigheter och torkade normalsnabbt.

Ingen jättefavorit men en väldigt fin nyans åtminstone! Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: From the Depend autumn collection, #382 is a nice grey nuance with cream finish. Not a favourite but still nice!

depend-382-2depend-382-3depend-382-4depend-382-5

Comments are closed.