25 april, 2024

Topp 10 Nagellack 2013

Gott Nytt År!

Jag kommer göra sammanfattningar av fyra olika kategorier i år, varav en kanske känns som ett högt berg som ska bestigas. Bokrecensioner har jag ju varje år, men det blir också recensioner, mina mejker samt nagellacksinläggen (vilket kommer ta en evighet!). Alla indelade per månad. De kommer bli visade under veckan.

Men först, topp 10 bland mina nagellacksinlägg! Jag gjorde ju den här betygsfunktionen under hösten så detta är ju tyvärr inte topp 10 bland alla lack jag visat under 2013, men åtminstone väldigt många av dem. Vore roligt att veta vilket som har lägst betyg, men den funktionen finns tyvärr inte.

Statistik:

  • 1407 röster (på 112 inlägg)
  • Medel antal röster per inlägg: 12.56 st (av 400 dagliga besökare? Kom igen! =))
  • Medelbetyg på alla inlägg: 7.15

Jag hoppas ni uppskattar detta inlägg!

Vinnaren: WellNails – Sort Of Look Like A Smurf Penis

Ett häftigt blått glitterlack med det roligaste namnet ever vann! Detta med  13 röster och 9.62 i medelbetyg. WellNails kommer från Danmark, ni hittar all info om lacket om du klickar på rubriken. Jag undrar om något lack under 2014 kommer slå detta? (För nej, jag kommer inte nollställa betygen!)

English: The winner! A really high score and a super cool indie polish från Denmark. 

2. Color Club – Eternal Beauty

Ett av årets vackraste hololack, har faktiskt burit detta några gånger. Underbara regnbågar och en vacker grundfärg, det går inte fel! Kom tvåa med 19 röster och 9.47 i medelbetyg.

English: Runner up and this years most beautiful holo. A real stunner with everything right!

3. Zoya – Ivanka

Ivanka inledde United in Green-veckan och är också det enda gröna lacket som kommit med på listan. Ett av Zoyas absolut vackraste lack och en fantastiskt värdig trea.  Betyget blev 14 röster och 9.43 i medelbetyg.

English: Second runner up is from Zoya and the first polish shown on United in Green. Please visit this post and translate the information about United in Green.

4-5. Smitten Polish – Electric Lime & Smitten Polish – What Sorcery Is This?

smittenpolish-electriclime-1smittenpolish-whatsorceryisthis-1

Plats 4 och 5 innehas av Smitten Polish, roligt med indiemärken som gör så underbara lack! Detta är två av mina favoriter, Electric Lime fick 15 röster med 9.20 i medelbetyg, medan What Sorcery Is This? fick 13 röster och 9.15 i betyg.

English: Number 4 and 5 both represented by Smitten Polish. Two of my holo favourites of the year.

6-7. Stjärntecken &  BB Couture – Man Bug

galaxymani-6bbcouture-manbug-1

Nytt för mig under året var att ibland delta i Nailart Sunday. Detta är mitt bidrag till Stjärntecken, det är stenbockens stjärntecken jag försöker visa i min manikyr. Fick blandad kritik bland kommentarerna men betyget var högt, av 14 röster blev snittet 9.00 och den hamnade på en hedrande sjätteplats.

Sjundeplatsen innehas av årets överraskning, ett gammalt lack från BB Couture. Vackert är det förstås och 9 röster  gav den medelbetyget 9.00.

English: Nailarts were new to me this year, this star sign manicure of the capricorn constellation earned its rightful sixth place. Even the BB Couture was a surprise.

8-9. Dance Legend – High Voltage &  Skittlett

dancelegend-highvoltage-1skittlett-6

Även Dance Legend var nya (för mig) under året, deras holos överraskade mig mycket i sin kvalité. Trots kasst decemberljus syntes regnbågarna tydligt. Även ni gillade det och gav det en åttondeplats med 13 röster och 9.00 i snittbetyg.

En annan trend under året var Skittlett, vilket faktiskt är skitlätt ;-) Min variant med Cosmic Forces blev rätt bra, åtminstone tyckte ni det med 20 röster och 8.7 i snittbetyg. Har faktiskt kvar att visa er Cosmic Forces, skäms på mig!

English: Dance Legend and my nailart with skittlett earned their way into top 10.

10. A England – Sleeping Palace

Tiondeplatsen innehas av A England, ett av få lack jag har hunnit testa av den senaste omgången från Nailmail. Jag håller helt med om att detta hör hemma på topp 10! Otroligt vackert! 13 personer röstade och snittet blev 8.54.

English: Number 10 and we have A England. Such a beauty! 

8 tankar på “Topp 10 Nagellack 2013

  1. Härlig samling och kul att se att även lite nail art placerat sig högt! Du har visat så mycket fint under året!
    Röstningen är kul och jag är med ibland, dock så funkar det inte i feedly så jag måste klicka mig vidare till din blogg för att rösta vilket jag ibland inte ids med..

    1. Tack så väldigt mycket! =)
      Jo, det är sant att det inte funkar via feedly, det är lite synd. Men tack för att du röstar ibland iaf! :D

Kommentarer är stängda.