Sådärja! Då har jag swatchat och visat upp alla lack jag fått från China Glaze Spring Fling collection. Tre av lacken jag fick jag ju inte, men övriga har jag nedan rangordnat i den ordning jag gillade dem! Jag är ju ingen tjej som gillar rosa, men det är ändå en färg som jag ofta trivs med. Irriterande… ;-)

Det är en fin kollektion helt klart! Jag vet inte om dessa finns på tex H&M, men den här kollektionen finns på Eleven och kostar 98 kr.

Moment In The Sunset || Sun’s Out, Burns Out

Beach It Up || Don’t Teal My Vibe

Crushin’ On Blue || Kiss My Sherbet Lips

We Run This Beach || I Just Can’t Aloupe

Life Is Suite

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (1)
  • Bra! (1)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>