smitten-haroldscrayons-1

Efter en riktigt lång sovmorgon sitter jag här igen och förbered inlägg för Holofredag! Besök Kerstin för fler ljuvliga holos idag!

Själv vill jag visa ljuvliga Smitten Polish – Harold’s Crayon med rätt kassa bilder tyvärr. Sista droppen sol och konstiga vinklar, men ni ser ju ändå hur ljuvligt vackert det är. En härlig lila nyans och starka regnbågar – precis som jag vill ha mina hololack.

Här är det två lager, perfekt formula och snabb torktid. Inget att anmärka på överhuvudtaget!

Visst är det vackert? Eller vad säger du?


Förresten, tycker ni jag har för många bilder på mina nagellacksinlägg? Räcker det med en bild per lack eller är det bra att jag har 6-7 st? Rösta nedan!


smitten-haroldscrayons-2smitten-haroldscrayons-3smitten-haroldscrayons-4smitten-haroldscrayons-5smitten-haroldscrayons-6smitten-haroldscrayons-7

  1. Härlig holo-effekt men basnyansen är lite sådär tycker jag.
    Sen tycker jag alltid det är bra att ha flera bilder, särskilt på swatcher om man ska få en bild av hur lacket verkligen ser ut! Du får gärna fortsätta ha många och vill du dra ner så gå inte hela vägen till 1!

  2. Är jag glad att jag har det här lacket? Jajamen :) Jag tycker nog att du kan dra ner lite på antalet bilder eller ha några som är något mer olika än vad dom är nu. Olika ljus olika poser på fingrarna osv. Hoppas du förstår hur jag menar.

Comments are closed.