20 april, 2024

Deltagare Grön Onsdag

Hallå!

Jag är fortfarande förkyld… Ont i halsen på 14e dagen och hostar, så tröttsamt! Har testat allt känns det som, får äta bafucin och strepsils bara för att kunna sova. Suck…

Antalet deltagare fortsätter minska, frågan är hur länge till jag kan köra Grön Onsdag? Eller bloggen för den delen… Vi får se, nästa vecka är ju United in Greed iaf from måndag den 6e till söndagen den 12e, Nailart Sunday blir i samarbete med LeLack så ni vet, vi kör samma inLinkz. Så ha gärna lite grönt i er nailart!

Men ok, låt oss börja besöka er! Så roligt! =)

Deltagare Grön Onsdag

  • Zara visar en riktigt snygg nailart ovanpå ett randigt och duochromt Barry M, det är ju skitsnyggt som vanligt men också en bra idé för randiga lack! Läckert!
  • Lottsky tycks vara lite sjuk som mig just nu, krya på dig! Hon visar ett franken idag, riktigt härlig nyans!
  • Gelic deltar med en härligt kräm från H&M, en riktigt härlig djup nyans som nog är så grönt det kan bli! Väldigt fint!
  • Pamsan visar ett av de där gräsliga ljuvliga nyanserna som jag både gillar och tycker illa om på samma gång, detta från China Glaze. Övervägande gillart!
  • Linda repriserar en av sina favoriter, en grön pondmanikyr med lack från Viva la Diva bla. Så himla coolt!
  • Kerstin visar ett av Depends Metallic-lack, lite mesig färg men rätt fint ändå! Måste plöja igenom dem själv tror jag…

[inlinkz_linkup id=451283 mode=1]

2 tankar på “Deltagare Grön Onsdag

  1. Jag tycker inte du ska sluta med grön onsdag, eller din blogg. Jag förstår att det inte är lika kul när folk inte engagerar sig men jag tror det kommer höjas igen. Jag vill gärna att du fortsätter iaf, även om jag inte alltid är med så uppskattar jag grön onsdag, och dessutom tycker jag om blandningen på din blogg!

Kommentarer är stängda.