20 maj, 2024

Deltagare Grön Onsdag

Hallå!

Såg idag att jag kanske borde ta och kalibrera min skärm… Sällan sett så grön hudton nånsin, fasiken så illa. Här nedan ser ni hur det borde se ut, tror jag. Jag lyckades inte kalibrera skärmen tyvärr… Borde kanske släpa upp min gamla tjock-skärm som var riktigt bra för bildbehandling. Å andra sidan bryr jag mig föga. Jämför bilderna nedan vetja, ser lite vettigare ut va? Vänstra bilden är korrekt färgjustering.

orly-smokedout-6orly-smokedout-1

Nåja, lång dag idag! Skönt att avsluta den med att besöka er!

Deltagare Grön Onsdag

 • Pamsan var först idag och visar ett lack från H&M, härligt knallig nyans! Verkligen vårigt.
 • Ingegerd deltar med ett lack från Cupcake Polish, oj ett så vackert mintigt holo! Älsk på det i kubik!
 • Helena är med och visar Depends sorbetlack, kul att hon gör dem med olika finishar också! Gillar den kollektionen.
 • Kerstin är tidigt ute idag – krya på dig! – och har Essie på naglarna. Trots att de exponeras så i bloggarna syns de ändå inte mycket? Har de tappat stinget?
 • Nageldraken har ett läckert ILNP idag, gnistrar otroligt vackert i solen! Ser så himla läckert ut!
 • Anna visar Smitten/Dreamland Lacquer. Ett gnistrigt glitterlack från förr, ser väldigt ljuvligt ut!
 • Lottsky varnar för VNL, men så hemskt är det ju inte. Lacket från BYS är ju en jelly och snyggt därtill.
 • Emelie är åter med igen, hon har 380 otestade i samlingen så vi kan förvänta oss fler besök! Hon visar China Glaze idag, ååh duochromt!
 • Amela är med för första gången, välkommen! <3 Hon deltar med ett riktigt tjusigt lack från Glam Polish. Mums!
 • Alexandra fjäskar för en kattälskare med en underbar manikyr med lack från bla Pretty Polished. Så söt!
 • Marina lyckades äntligen vara med idag! Hurra! Hon visar ett lack från China Glaze, väldigt vackert!

4 tankar på “Deltagare Grön Onsdag

 1. det där med färgjustering är svårt. även om hudtonen är lite wonky på första bilderna tror jag väl ändå att själva lackfärgen är mer korrekt? ibland får man göra avkall på det ena eller det andra. jag hatar att färgjustera, haha. försöker nu för tiden att inte bry mig lika mycket som förr.

  1. Jo tror också att lackfärgen är mer korrekt, därför hudtonen blev så knasig till slut för att jag justerade för mycket. Jag brukar justera mot nåt vitt men gick inte denna gång. Suck…

 2. Min ”nya” dator, som jag visserligen har haft i över ett år…eller är det två, har väldigt blåtonad skärm som inte går att justera. Har kalibrerat men det slutar alltid med att den är som den är. Och när jag sitter med gröna eller lila lack, t. ex, så blir det alltid knas. Hos mig ser det helt fel ut och så lägger jag ut på insta. I mobilskärmen blir de ibland för gula istället. Urk.

  1. Det måste ju suga nåt rejält! Har du testat att färgmäta mot nåt vitt? Typ fota mot ett vitt papper?

Kommentarer är stängda.