26 april, 2024

China Glaze – It’s a Trap-eze!

chinaglaze-itsatrapeze-1

Här kommer manikyren jag hade över det vita Nubar White Tip! Tjusigt va?

Detta är cirkusroliga It’s a Trap-eze! från China Glaze. Eftersom jag grundade med ett vitt lack har jag endast ett lager av It’s a Trap-eze! eftersom jag inte ville att glittret skulle drunkna i basen. Det var riktigt svårt att få glittret jämnt på nageln, jag fick dutta med penseln för att få det att sprida ut sig lite över hela nageln. Väldigt seg formula tyvärr. Men jag gillar resultatet, glittret blir inte så dominerande utan mer som små färgfläckar.

Givetvis skitsvårt att få bort, trots att jag snålade med glittret… Måste köpa sånt där basunderlack som gör det lätt att bara dra av lacket från nageln. Jag gillar ju inte glitterlack men om det är så fint som detta så kan jag väl stå ut…

Vad gillar du detta?

chinaglaze-itsatrapeze-2chinaglaze-itsatrapeze-3chinaglaze-itsatrapeze-4chinaglaze-itsatrapeze-5

8 tankar på “China Glaze – It’s a Trap-eze!

  1. Så här ser det riktigt ok ut. Men på egen hand med många lager tycker jag det blir för mycket av det goda.

  2. Jag kan aldrig bestämma när det gäller detta lack, ena sekunden älskar jag det och nästa får jag lite mer njaaah-feeling. Vet inte vad det beror på? I don’t know, hursomhelst blev det jättesnyggt med deta vita underlagret!

  3. Ett tips är att man kan använda helt vanligt skollim som ”underlack” under glitter. Det ger samma effekt som specialunderlacken, men är väldigt mycket billigare.

Kommentarer är stängda.