dancelegend-android-1

Dags för holofredag igen! Äntligen har Kerstin öppnat butiken igen, in och titta på alla vackra skönheter som är med idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Jag vill visa er ett lack jag valde av två anledningar, 1) det var vackert 2) det heter Android. Jag är en big fan av androids operativsystem så det känns kul att ha ett lack med det namnet =) Dance Legend Android är ett blågrönt holo, aqua kanske? Eller är det turkost? Ja, min oförmåga att analysera färger har inte förbättrats med åren!

Här har jag använt ett lager! Mycket bra formula på dessa, förutom att man får huvudvärk av stanken förstås. De är nog inte 3Free direkt. Jag har inget topplack på bilderna heller, men har lagt det senare. Torkade hyfsat snabbt iaf.

Två av bilderna är tagna under en lampa, är väldigt mulet här idag tyvärr. Men regnbågarna syns bra ändå tycker jag! Jag gillar det här lacket, vad tycker du?

Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Its holofriday and im showing Dance Legend Android. I love Android, the polish and the OS. Give your vote above!

dancelegend-android-2dancelegend-android-5dancelegend-android-3dancelegend-android-6dancelegend-android-4dancelegend-android-7

Comments are closed.