nailsinc-mirroreffect-cheynewalk-5

Dags för ännu ett inlägg med dåliga bilder… Varför swatchar jag när ljuset är så jävla dåligt?

Detta är Nails inc – Cheyne Walk, jag fick detta i present i en av mina bytesgrupper. Som ni ser har Nails Inc större flaskor också, phew! Det här är en lila med mirroregenskaper, lite kromad liksom. Väldigt tjusigt – även om det inte syns på dessa bilder. Jag älskar duochroma lack som ni vet, även omd en duochroma effekten kanske inte syns så väl.

Här är det två lager utan topplack. Mycket bra formula och jag tycker inte att spåren i naglarna syns på mycket heller i detta.

Vad tycker du om detta? Borde jag kanske ta om bilderna?

English: Nails inc – Cheyne Walk, very nice mirror effect. Crappy pics thou…

nailsinc-mirroreffect-cheynewalk-2nailsinc-mirroreffect-cheynewalk-3nailsinc-mirroreffect-cheynewalk-1nailsinc-mirroreffect-cheynewalk-4nailsinc-mirroreffect-cheynewalk-6

Comments are closed.