butterlondon-fishwife-1

Idag är det sista fredagen i juni! Visste väl att den här sommaren skulle svisha förbi lika fort som den alltid gör… Men det är också holofredag, så yay för det! Besök Kerstin för fler holos!

Idag vill jag visa er Butter London Fishwife. Butter London var och är i vissa avseenden ett av mina favoritmärken, de har riktigt bra formula och härliga stories för varje enskilt lack.

Fishwife är en riktig skönhet. En mild turkos holo, rätt trist i dagsljus men väldigt vackert i solen. Rätt bedrövlig formula dock, skir och lite svårjobbad formula. Här har jag tre lager och nu tre timmar efter jag lackade går det fortfarande att göra hack i lacket. Lite trist. Kanske att ett underklädeslack hade varit bra här. Penseln är ju ok men skaftet är ju bra kort.

Men det är ett fint lack, eller hur?

butterlondon-fishwife-2butterlondon-fishwife-3butterlondon-fishwife-4butterlondon-fishwife-5butterlondon-fishwife-6

  1. Det är ett väldigt fint lack :)
    Jag uppfattade aldrig att det var en svensk inköpare som varit så dum! Fy bubblan. Bojkott direkt

  2. Ord och inga visor! Vilken tråkig historia! Tråkig erfarenhet.

    Lacket är fint i alla fall. Jag fattar inte att jag inte kommit mig för att köpa Butter London, men det kommer nog. :-)

  3. Lacket är underbart – men leverantören borde få något uppkört där bak. Och jag säger verkligen aldrig så om något annan men den här gången gör jag ett undantag.

  4. Det ser jättefint ut, men jag är också lite ledsen fortfarande för att mitt Black Night aldrig kom. Nåja, du skötte det hela bra och nu blir det något annat fint från Nailmail för dom pengarna.

Comments are closed.