29 mars, 2024

Grön Onsdag: H&M – Green Apple

hm-greenapple-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Ni är väl med idag? =) Vore roligt om vi kommer igång igen nu efter alla ledigheter. Lägg till din länk nedan i inLinkz, gärna före 21! Du kan även lägga till din instagram-bild, ange bara ditt användarnamn så kan du välja bild.

Idag vill jag visa ett lack jag inte gillade alls. H&M – Green Apple, rätt söt grön förstås och kanske ger lite hopp om en ljusare framtid. Men formulan var hemsk och ja, det är ju doftsatt. Kanske inte så stark doft men tillräckligt, det här äpplet föll alldeles för långt från sitt träd!

Tre lager, torkade långsamt och var en jobbig pensel. Usch nej.

Hoppas du visar nåt roligare!

hm-greenapple-2hm-greenapple-3

 
[inlinkz_linkup id=488011 mode=1]

16 tankar på “Grön Onsdag: H&M – Green Apple

  1. Nej, fy bövelen. Haha. Håller fullständigt med dig. Ser inte mycket ut för världen. Knåpar på årets första Gröna Onsdag-inlägg. Snart klar. :)

  2. Tråkigt med såna lack!! Jag är med med ett lack jag inte heller gillar, inte alls min färg!

    1. Ja, men de passerar väl snabbt här =)
      Kul att du är med iaf, tycker ditt lack var superfint!

  3. Får en nykomling vara med? Jag har iaf länkat en bild från min blogg ;-) Tycker ditt lack ser fint ut men skenet kan ju bedra ibland. Jag är med med ett illandes grönt lack som jag gillar jättemycket!

  4. Namnet var ju inte dumt i alla fall, tänkte på äpple när jag såg det. Trist med formulan. Jag är med och visar ett mintgrönt lack från Manhattan, mitt första försök med det märket.

    1. Ja, det är en ganska fin nyans iaf =)
      Kul att se ditt lack, roligt att du var med också =)

Kommentarer är stängda.