modelsown-emeraldblack-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hurra för ännu en dag full med gröna manikyrer! Jag hoppas du är med idag? Vi kör med inLinkz som vanligt, jag lovar dig att det inte är svårt att lägga till din länk. Välj bara Add Link nedan och skriv sedan in din länk till ditt inlägg. Då får du upp en radda med bilder att välja och inläggets namn – sedan är det klart!

Jag kommer skriva länksammanfattning ikväll, så om du inte fick inLinkz att funka kommer du med i den åtminstone. Försök vara med före 21!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa ett annat av mina otestade lack från 2011 och Beetle Juice Collection – Models Own – Emerald Black. De andra i den kollektionen har jag visat –  Aqua Violet, Golden Green, Indian Ocean samt Pinky Brown. Emerald Black var den sista ut och tro mig, jag swatchade denna först nu i höstas. Det är ett väldigt mörkt grönt lack, ett nästan-svart som namnet ju så fyndigt antyder. Dock är det ju inte särskilt duochrom och passar ju inte i mitt tycke ihop så bra med de andra i Beetle Juice-kollektionen.

Här är det två lager och lagt ovanpå ett mörktgrönt krämlack. Skimret syns i verkligheten och i solen som ni ser. Lättlackat och inte svårt att få snygga kanter. Jag vet inte hur täckande det är på egen hand, de andra var ganska skira.

Vad tycker du om detta? Lite för mörkt eller en fin grön? Rösta gärna ovan och glöm inte bort att skriva en kommentar!

Förresten, har du en iPhone 5-5s? Var med i tävlingen nedan! Dragning i kväll!

modelsown-emeraldblack-2modelsown-emeraldblack-3modelsown-emeraldblack-4modelsown-emeraldblack-5modelsown-emeraldblack-6

[inlinkz_linkup id=350091 mode=1 pageSize=700]

  1. Jag skulle inte välja det lacket om jag var sugen på grönt, men om jag var sugen på svart eller mörkt hade det varit en bra kandidat. Jag ska också vara med idag med jultema på det gröna.

  2. Det tog lång tid för mig också att prova det här men jag gillade det mer än jag trodde. Ett fint lack och inte för mörkt. Jag visar också ett väldigt mörkt lack idag.

Comments are closed.