Välkommen till Grön Onsdag! Juli tuffar på ända in i kaklet, tänk att det snart är augusti! Eek! Jag börjar arbetsträna 21e augusti så hoppas jag hinner/orkar med bloggen framöver. Men du är väl med idag? Lägg till dig nedan.

Som jag berättade igår är det dags för Depends andra sommarkollektion, In The Coral Reef. Det här är en av stjärnorna i kollektionen, blev helt knockad av hur vackert det är. Depend – 522 är en turkosgrön skönhet med skimmer i guld, så vackert! Påminner en del om det där från YSL? Eller? Svårt vackert är det iaf, kommer bära detta igen!

Tre lager tror jag det blev, lite tunn formula men inte så det störde. Bra pensel och formula ändå.

Älskar detta! Vad tycker du?

 


    • Ja så fint! Tack så mycket! Mycket spännande att se hur mycket jag orkar =) Kul att du var med idag!

  1. Det är jättekul att du fortsätter med grön onsdag under sommaren! Jag har haft lite mer tid för bloggen under semestern, så det är kul att kunna vara med.
    Det är ett riktigt fint grönt lack du visar. Jag har inte använt det än, men det borde jag göra!
    Lycka till med arbetsträningen!

Comments are closed.