23 april, 2024

B Collection by Bloom – Dubai

bcollectionbybloom-dubai-1

Idag är det midsommardagen, vi fick ju tillbringa midsommarafton hemma i stan igår istället för hemma hos mamma. Anledningen var att mamma blev inlagd på sjukhuset, för inflammerad gallblåsa. Det blir öppen operation på henne imorgon, håll tummarna att det går bra! Öppen operation är ju bra läskigt tycker jag, till skillnad från titthålskirurgi…

Men, vi avleder tankarna här hemma med tv-filmer och vackert nagellack. Idag vill jag visa er ett av de lack jag fick från min bytespartner bosatt i Australien! Märket heter B Collection by Bloom. Den här kollektionen, B Collection alltså, är exklusiv för Target så den går inte att få tag i här hemma. Kanske känner du någon i Australien som kan langa?

Lacket jag har fått heter Dubai och är ett ljuvligt rödlila lack med helt otroliga lackegenskaper. Här är det två lager och det hade kunnat räcka med ett om jag inte var så snål på det första. Som ni ser på bilderna med sol är det ett dolt skimmer i det som ger ett väldigt fint djup. Det är otroligt vackert och tog lite andan ur mig måste jag säga. Väldigt lättlackat också, inte ett dugg svårt att få snygga kanter.

Det här kommer jag bära igen!

Vad tycker du om detta?

bcollectionbybloom-dubai-2bcollectionbybloom-dubai-3bcollectionbybloom-dubai-4bcollectionbybloom-dubai-5bcollectionbybloom-dubai-6

8 tankar på “B Collection by Bloom – Dubai

  1. allt som har med läkare och sjukhus är jätteläskigt tycker jag (jag är en liten mes). vetenskapen har kommit långt så allt blir bra igen, men hjälper till med att hålla tummarna för er.
    fin lila färg =)

  2. Min mamma tog bort en inflammerad gallblåsa med öppen op för några år sedan och det gick jättebra. Jag hoppas och tror att det går jättebra för din mamma också!! Undrar om det är just inflammationen som gör att man väljer öppen istället för titthål?

    Fint nagellack!

  3. Jättesnyggt nagellack, fin färg!

    Men öppen operation är ju mycket enklare än titthålskirurgi. Och det är ju inte som om de öppnar hela bukhålan. :-) Det kommer gå jättebra!

Kommentarer är stängda.