diamondcosmetics-metallicvenom-1

Glad lördag! Jag hoppas du haft en bra vecka så långt? Vi har Nadine här den här veckan, så förhoppningsvis gör vi nåt kul tillsammans idag.

Idag blir det lila igen, med ännu ett lack från Diamond Cosmetics. Denna gång heter lacket Metallic Venom, ett rödlila lack med skimmer. Inte så metallisk alltså, men ändock ett fint lack med fin finish. Inte så ovanligt i färgsammanhang dock, jag har visat många lack i samma färg på sistone. Men det funkar ändå tycker jag, även om jag saknar något som gör det lite mer spännande.

Här är det två lager, lättlackat och bra formula utan rinnighet, men jag har nog städat lite. Torkade ganska snabbt men kladdade lite ändå tyvärr.

Jag gillar nyansen men kanske tycker jag det är lite för tråkigt. Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Diamond Cosmetics – Metallic Venom, purple with shimmer. Pretty ok formula!

diamondcosmetics-metallicvenom-2diamondcosmetics-metallicvenom-3diamondcosmetics-metallicvenom-4diamondcosmetics-metallicvenom-5diamondcosmetics-metallicvenom-6

  1. Det är synd att vi inte bor närmare varann, då hade jag kidnappat dina lack lite och lånat ;) Speciellt Diamond Cosmetics, de har så fina som du visat upp

Comments are closed.