depend-glamrock-496-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Du är väl med idag, nu när hösten ändå så sakteliga smyger sig på är det ju trevligt att lacka med grönt och njuta! Var gärna med före 21.

Idag vill jag visa ännu ett Depend! Hoppas jag snart får tag i nåt annat märke att visa på onsdagar… Detta är iaf Depend – 496 som kom i Glam Rock kollektionen. Som ni ser på bilden ovan torkar det matt – men det blir snyggare med topplack kände jag. Det är ett mörkt grönt lack med flakes, jag tycker nog att flaksen försvinner lite när det blir matt. Är nog snyggare dock som accentnagel, hade jag bara haft en nagel matt hade det nog blivit riktigt fint.

1 lager ovanpå det mörka gröna lack ni såg förra veckan.

Vad tycker du om detta?

depend-glamrock-496-2depend-glamrock-496-3depend-glamrock-496-6depend-glamrock-496-4depend-glamrock-496-5


  1. Jag tycker det är riktigt snyggt, men hade faktiskt trott att det skulle vara ännu finare än vad det är.

    Jag är med idag och visar nail art :)

    • Ja, kanske att det ser lite grovt och slarvigt ut på mina bilder. Och kanske blev det för mörkt såhär på hela naglarna. Kul att du var med!

  2. Den här gången var det ett lätt val, ditt lack är så mycket finare med överlack på. Djupt och glittrigt.
    Är med idag med prickar, prickat och åter prickar.

Comments are closed.