3 december, 2023

inLinkz inför United in Green

united-in-green-logoDet här inLinkz som användes till United in Pink var ju väldigt smart, så det kommer jag använda i veckan för United in Green. Dock kommer jag göra ett kollage som vanligt på Grön Onsdag.

Använd gärna min lilla logga här brevid. Bara att högerklicka och välja Spara länk.

Jag hoppas jag fattat allting rätt med inLinkz, ni får kommentera annars. Apropå inLinkz, otroligt bra kundservice! Satt här för någon timme sedan och köpte premium för att kunna fixa med detta och fattade inte riktigt om jag skulle ha premium på Linkup eller på Project Manager. Så fick jag ett mail från Aris på inLinkz som frågade mig om det var ett misstag eller ej. Tog en halvtimme från mina första köp till att jag hade pengarna tillbaka!

Otroligt bra eller hur, framförallt på en söndag! Imponerad!

Eftersom så många haft problem med att koderna inte fungerat, har jag nu lagt dem i en text-fil istället. Du laddar ner den här nere. Koden ser exakt likadan ut som inlägget gjorde förut, men utan min  formatering. Förhoppningsvis ska det fungera!

LADDA NER KODERNA HÄR —

20 tankar på “inLinkz inför United in Green

  1. Japp, det behövs en ny för varje dag. Annars visas alla måndagens inlägg även på tisdagen och så vidare. Kan bli lite rörigt.

  2. oj det här var komplicerat, är ju helt ny på sånt här…om jag är med på vanlig grön-onsdag måste jag ha en kod då med? men ett bra initiativ =)

    1. Tycker också det är lite komplicerat…
      Jag tror jag kommer ha både inLinkz och mitt egna kollage, det blir nog roligast så =) Mer info på onsdag.

  3. Hej Karin! Har bokmärkt sidan för att kunna delta så mycket som möjligt under den gröna veckan också. Kan man använda loggan på sin sida också? Vill ju gärna skylta med att jag deltar. :) Är det bara att ”sno” den i så fall?

    1. Den första är baserad på javascript och den andra är mer dynamisk. De ger samma resultat vad jag förstod. Jag kommer använda den andra.

Kommentarer är stängda.