ciate-mainstage-zoya-ivanka-1

Idag är det finaldagen av United in Pink! Det firas traditionsenligt med en nailart sunday hos LeLack! Idag är temat Rosa Bandet förstås, Angelica kommer skänka 10 20 kr per deltagare till bröstcancerfonden. Så var med du också!

Vad tycker du om denna manikyr? Rösta här!
[rate]

Själv vill jag visa er en väldigt enkel nailart jag gjorde med hjälp av en fan brush. Eftersom jag imorgon tar över stafettpinnen med en veckans United in Green blev min nailart en manikyr i rosa och grönt! Fyndigt va? Jag har alltså rosa Main Stage från Ciaté i botten och gröna Ivanka från Zoya som mina ”tigerränder”. Mycket enkelt och snabb manikyr som piffar upp den tråkigaste krämmanikyren du kan tänka dig.

Jag erkänner att jag inte tycker den här kombinationen blev så snygg. Hade jag haft en ljusare rosa hade det nog blivit riktigt coolt, med Ivanka framförallt. Men som med all nailart – jag är en novis av högsta graden. Jag testar och leker!

Jag hoppas Angelica godkänner denna! Nu har jag ju lite fler ovisade rosa manikyrer i arkivet men det får nog dröja innan de kommer fram i ljuset!

Vad gillar du denna manikyr? Rösta gärna och lämna en kommentar!

ciate-mainstage-zoya-ivanka-3ciate-mainstage-zoya-ivanka-5ciate-mainstage-zoya-ivanka-6ciate-mainstage-zoya-ivanka-4ciate-mainstage-zoya-ivanka-2

 1. Väldigt snyggt. Älskar färgkombon. Jag har också lite grönt i min så kallade nail art. En liten övergång helt enkelt.

  Ska jag maila dig för InLinkz-länkarna?

 2. Det är klart att den räknas:) Och du, en ännu större anledning till att vara med är att jag skänker 20 kronor per bloggande deltagare, inte 10 kronor;)

 3. Det blev fint, men ja, en ljusare rosa hade nog gjort det ännu mer effektfullt. Men vad tusan, man måste ju få leka, det är helt rätt tycker jag:)

 4. Rosa och grönt kan vara riktigt coolt ihop, jag tror att om det gröna hade varit en illgrön krämis så kanske jag hade gillat det hela bättre än nu då det är skimmer.

  Gick inte att kommentera förra inlägget, det blev någon inlinkz-sida som såg konstig ut. Men tänkte jag skriver väl här i stället.. Jag vill också vara med och visa lite grönt under veckan. Får se hur jag hinner med. :)

  • Ja, får helt enkelt göra den igen med andra kombinationer! =)
   Kul att du vill vara med! På något sätt ska vi lösa det här med alla koder!

Comments are closed.