rescuebeautylounge-bikinibottom-4

Idag är det måndag, sämsta dagen i veckan! Känner att detta kommer bli en riktigt dålig dag, så när jag är klar med detta inlägg går jag nog tillbaka till sängen. Men innan du följer mitt exempel kan du väl besöka Mrs Data och se fler Blå Måndags-manikyrer?

glitter-1glitter-2

Jag är alltså med idag med den underbart söta turkosa jellyn Bikini Bottom från Rescue Beauty Lounge. Jag har dessutom gjort en jellymacka, även om det översta blå lagret knappt syns. Jag har använt närmare 5 lager tror jag, fyra lager innan jag fick hjälp av Anders att sprinkla på glittret, sedan ytterligare ett över. Det där med glittret förresten, tre olika färger som jag blandat ihop. Mörkt blått, lila och guld, som han sedan med fingrarna försökte få ut på mina naglar i ett snyggt spritt mönster. Inte det lättaste tydligen. Glittret kommer från Panduro förresten.

I övrigt måste jag säga att jag verkligen gillar detta lack! Hela kombon är riktigt fint tycker jag!

Även Deshi är med på Blå Måndag idag! Hur får ni se i nästa inlägg!! ;)

glitter-3rescuebeautylounge-bikinibottom-1rescuebeautylounge-bikinibottom-2rescuebeautylounge-bikinibottom-3rescuebeautylounge-bikinibottom-5rescuebeautylounge-bikinibottom-6rescuebeautylounge-bikinibottom-7

Comments are closed.