I veckan fick jag nyheter från BareMinerals, Lash Domination 10-In-1 Volumizing Mascara samt Frame & Define Brow Styler. 

Jag älskar mascaror och har massor med krav på dem. De ska hålla böjen framförallt, eftersom jag alltid böjer mina med en franstång är det riktigt trist när de direkt efter applicering raknar. De ska hålla svärtan, hela dagen utan att fälla under ögat eller värre – i ögat. De ska också vara lätta att tvätta bort utan att för den skull rinna om det blåser lite ute. BareMinerals har tagit fram en mascara som verkar hålla samtliga av dessa punkter.

De utlovar 10 saker med denna mascara, kaxigt döpt till Lash Domination. Se listan nedan. Jag har använt den här mascaran några dagar, ni såg den i mejken jag visade i torsdags. Volym vet jag inte om den ger mig, jag vill inte ha ihopklumpade fransar så jag brukar inte dra på. Men annars har jag absolut inget att anmärka på.

Den sitter på min topp 3-lista över bra mascaror, tillsammans med Cliniques Waterproof Mascara och Organiq Volume Mascara.

bareminerals-lashdomination-2bareminerals-lashdomination-3

Bare Minerals Lash Domination 10-In-1 Volumizing Mascara


Ny volymmascara med 10 fördelar i ett!

1. Volymgivande
2. Förlängande
3. Ökar tjockleken
4. Separerande
5. Lyfter
6. Sitter hela dagen
7. Mineralberikad
8. Kladdar inte
9. Klumpar sig inte
10. Flagar inte

REK. PRIS 279:-

 
Något som också kom i veckan och som också är mer och mer viktigt för mig, är bra ögonbrynspennor. Modet och min egen smak påvisar tjocka breda bryn just nu, jag tycker det är så ruskigt fult med smala sönderplockade bryn som börjar rakt över pupillen i princip. Eller som ser ut som ett liggande kolon. Nej, de ska vara tjocka och breda och mörka…

BareMinerals har lanserat två nya ögonbrynspennor, Frame & Define Brow Styler i nyanserna Univeral Light och Universal Dark. Jag hade Universal Light på mejken i torsdags, i jämförelse med Cliniques ögonbrynspenna jag normalt använt är denna penna mjukare. Mer som en hård penna än en mjuk krita, om man ska prata pennjämförelser. Den kräver således lite mer tryck men ger också ett väldigt fint resultat. Jag gillar även dessa, så ni kommer få se mer av den!

bareminerals-framedefine-2bareminerals-framedefine-3

bareMinerals nya Frame & Define Brow Styler


Elegant allt-i-ett-produkt för ögonbrynen. Pennan definerer och fyller i brynen med en naturlig färg, för en perfekt sofistikerad look. Den precisa udden formar och definierar brynen och den inbyggda borsten hjälper till att gradvis bygga upp färgen och formen. Pennan behöver inte vässas utan skruvas enkelt upp och ner ur sin hylsa efter behov.

Kommer i två universalnyanser som passar alla hår- och hudtoner: Universal Light och Universal Dark

REK. PRIS 275:-

 

bareminerals-lashdominationbareminerals-framedefine

  1. Liggande kolon – jag skulle säga liggande parentes. Eller tänker jag helt fel. Intressant maskara i alla fall.

Comments are closed.