Häromveckan fick jag en sommarpresent från Apoteket Hjärtat och Apolosophy.

5 härliga nagellack, eller ja 4, samt ett rosa rouge med fin lyster som blir otroligt fin på lite mer solbränd hy. Lacken har en mycket bra formula, täcker bra på två lager och Apolosophys penslar är lätta att hantera och måla med. Möjligen något kort men inte på ett besvärligt sätt.

Stort plus för det personligt skrivna brevet i paketet med information om att jag inte behöver visa dessa om jag inte vill. Fler PR-firmor borde fatta hur marknadsföringslagen fungerar!

Apolosophy finns på Apoteket Hjärtat, nagellacken kostar 39 kr styck. Just nu har de 3 för 2, så passa på! Varje flaska innehåller 4,5 ml.

apolosophy.flamingoroseapolosophy-poshorangeapolosophy-palelavenderapolosophy-bubblegum
apolosophy-aquasplash

Aprikosa nr 26 – Flamingo Rose – Minuset i samlingen, hemsk färg och nästan frostfinish.
Orange nr 27 – Posh Orange – Starkt orange med skimmer, mäktig kraftfull nyans som poppar! Otroligt fin, kanske lite tjock formula.
Lavendellila nr 25 – Pale Lavender – Fint skimmer, samma sort som i Flamingo Rose men utan att det ser frostigt ut. Fin nyans!
Rosa nr 29 – Bubble Gum – Stark rosa, nästan fuschia. Krämlig jellyfinish som hade behövt tre lager för att täcka helt.
Turkosa nr 28 – Aqua Splash – Stjärnan i samlingen, en otroligt vacker nyans med ett helt magiskt skimmer. Påminner om lacken i LA Girls-serien jag tycker så mycket om. Sommarfavorit!

 

Vad tycker  du om dessa? Har du någon favorit? Glöm inte klicka upp bilden så du ser dem i större format! Bilderna är tagna med mitt nya makroobjektiv!

  1. Många fina (alla kollektioner måste väl ha ett bottennapp eller? ;-)). Mina favoriter är nog det turkosfärgade och det knalliga, glada orangea.

Comments are closed.