CLINIQUE-Pore-Refining-Solutions-Charcoal-MaskDet här är ju ingen nyhet längre, den damp ner för recension för flera veckor sedan. Clinique Pore Refining Solution Charcoal Mask är dock en ny mask som lanserades nu i april och värd att ta upp ändå!

Säljinfo

Fet hud och synliga porer är ett bekymmer för många kvinnor i alla åldrar över hela världen. En alltför hög oljeproduktion får huden att se blank och fet ut – något som gör att kvinnor inte trivs med sin hud. Samtidigt kan felaktig rengöring, hormonsvängningar, inflammation, värme och fuktigt klimat förvärra tillståndet.

  • Rengör huden: tar bort miljömässig påverkan och tilltäppta porer. Kolpulver från bambuextrakt tar effektivt bort orenheter i porerna, medan naturliga mineraler absorberar orenheter.
  • Tar bort överskottsfett, mattar ner huden och minimerar synliga porer, Laminaria sacharina-extrakt förebygger ansamling av fett som kan leda till tilltäppta porer.
  • Efterlämnar huden fräsch, slät och behaglig med koffein, sackaros och natriumhyaluronat.

Jag testade den för första gången idag, skäms på mig! Visst är jag tjusig? Den torkar och blir en sedvanlig lermask som stelnar, intrycket är att den är lätt att applicera och använda. Viktigt är att undvika ögonområdet och låta verka ungefär 5-10 minuter.

image

Effekten är ju svår att sia om, men någon gång i veckan kan det nog vara skönt att använda den. Den ska passa alla hudtyper.

Lanserades alltså i april och kostar 285 kr för 100 ml.

  1. Uhh ska man ha edn i håret…sorry förstår att det ska stå hudtyper…har bara inget att göra och är lite fredags tramsig. Trevlig helg.

Comments are closed.