makeupstore-charmaine-1

Det är måndag igen! Jag och Anders har det riktigt lugnt just nu, vi är båda hemma (förutom mina Ekolådedagar) och sover länge och äter gott… Ingen julstress här inte! 2015 kommer bli ett så fett bra år, helt upp-och-ner mot vad 2014 är. Spännande!

Menn först – Blå Måndag hos Emelie! Besök henne för fler blå manikyrer idag!

Själv vill jag visa ett lack jag haft på naglarna från tisdag till idag – Make Up Store – Charmaine. Ett av mina långvariga lemmings, älskar den turkosa nyansen även om jag hade hoppats på lite mer regnbågar. Turkost mot blått, inte grönt alltså. Jag passade på att köpa detta i november när MUS hade 100 kr för alla lack, ett bra köp tycker jag! Tyvärr är bilderna tagna med min ringblixt, men ni ser åtminstone rätt färg.

Här är det två lager, ett lager hade räckt faktiskt men tog det säkra före det osäkra. Bra kvalité också, höll väldigt bra trots lite chippning mot slutet. Bra formula och pensel även om det blev lite kladd på sidorna som jag inte orkade bry mig om.

Jag tycker det här var jättefint! Vad tycker du?

makeupstore-charmaine-2makeupstore-charmaine-3makeupstore-charmaine-4makeupstore-charmaine-5makeupstore-charmaine-6

Comments are closed.