Den här kombon har jag haft några veckor på mina tånaglar, jag är ju en sucker för turkost som ni vet. Kicks Curacao Punch är ett turkost krämlack som ingår i Kicks sommarkollektion. Detta är bara ett lager, givetvis räckte det inte för att täcka helt men det kändes onödigt då jag skulle lägga på det andra lacket.

Ja, det andra lacket är alltså från Models Own Beetlejuice Collection nummer 2, det som kom tidigare i våras. Jag köpte bara detta, Indian Ocean, från den kollektionen till skillnad från den tidigare kollektionen. Det är ett ljust blått lack med ganska grova skimmerkorn i guld och lila. Bilderna är ju inte helt rättvisa, jag har försökt vitbalansera mot korken men det är svårt att fånga det duochroma skimret i Indian Ocean.

Av någon anledning gillar jag inte det här nåt vidare, även om det är ett härligt skimmer som verkligen syns!

  1. Tycker det verkar jättefint, har iaf stått på min önskelista sen det kom ut! :)
    Ser bra ut på dig!

Comments are closed.