darlingdiva-shameena-1

Fredag! Vilket ju betyder holofredag i vår värld av nagellacksbloggar. Besök Kerstin för fler underbara holos idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Jag fick ett paket i onsdags med 5 mycket efterlängtade Darling Diva som jag beställt från deras etsy-shop. 5 för $25, bra deal ändå måste jag säga även om det ju innebär att man själv inte får välja lack. Tog väldigt lång tid för paketet att komma fram, men så kan det ju vara ibland. Har hört att det brukar gå fortare så denna långsamma leverans är nog ett undantag. Men ett av lacken jag fick var lila Shameena, ett lack som Malin tyckte jag skulle visa först.

Shameena är nog mer holo-ish än holografisk, men väldigt fin ändå förstås. Här har jag lagt det ovanpå mitt gellack, två flödiga lager. Jag hade tur som fick solen på besök idag en liten stund, så hoppas att ni kan se lite av effekten iaf. Det är ju inte FNUG-regnbågar direkt, men ändå ett hyfsat resultat.

Jag vet inte vad mer jag kan säga! Torkade snabbt, var lätt att måla med och helt enkelt väldigt fint.

Vad tycker du om detta? Säg din mening! :D

darlingdiva-shameena-2darlingdiva-shameena-3darlingdiva-shameena-5darlingdiva-shameena-4darlingdiva-shameena-6darlingdiva-shameena-7

Comments are closed.