28 mars, 2024

Zoya – Arabella (PixieDust)

zoya-arabella-1

Tisdagar är återigen dagen innan jobb. Då saker måste förberedas och fixas med så det går att jobba två dagar. Helst ska man sova bra också, vilket tyvärr är lite mer sisådär med. Dessutom har Nadine smittat mig med sin förkylning! Underbart! =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa ett lack som fick rädda mina sorgliga stumpar förra veckan. Jag klippte ju ner naglarna rätt rejält förra veckan, den gröna Glitter Gal-manikyren var vad jag hade på naglarna i onsdags-torsdags. Men efter två dagar hade de svagaste naglarna gått av ännu mer och långfingret på högerhanden är en sorglig skugga av sitt forna jag. Så det fick bli ett strukturlack, då retar jag mig inte på flisiga nagelband åtminstone! (Åh vilken ljuvlig logik).

Zoya Arabella har en fin fuschiarosa nyans, går en del mot lila och inte så irriterande rosa. Arabella kom med höstens kollektion av PixieDust, så naturligt är nyansen lite mörkare. Jag har tidigare visat två andra från höstens PixieDust, Carter och Chita, där Carter helt klart är favoriten. Jag pimpade faktiskt detta med ett lager lila effektlack senare.

Men här är det tre lager, två räckte men eftersom jag lackade på kvällen hade det blivit matt till morgonen när jag skulle fota. Det är ju nackdelen med dessa helt klart, de drar till sig smuts och damm på ett oattraktivt sätt. Annars torkade det rätt fort och det hjälpte helt klart att hålla mig neurosfri!

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och säg din åsikt bland kommentarerna!

zoya-arabella-2zoya-arabella-4zoya-arabella-3zoya-arabella-5zoya-arabella-6

12 tankar på “Zoya – Arabella (PixieDust)

  1. Vilken tur då att du inte kom och plockade upp min förkylning också. Krya på dig och lycka till.
    Snyggt lack !

  2. Jag har bara ett pixie dust men vill ha alla och dina bilder gör mig ännu mer sugen på dom. Tom detta o rosa är inte min färg..

  3. Jag gillar färgen men börjar ärligt talat bli lite mätt på strukturlacken. :-( Nu kommer Lumene ut med en kollektion också…..

Kommentarer är stängda.