16 april, 2024

Zoya – Carter (PixieDust)

zoya-carter-1

Ingen holofredag för mig idag, men besök gärna Kerstin ändå om du är sugen på holos! Jag vill istället visa er vad jag har på naglarna just nu!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Nämligen Zoya – Carter! Vi packade ju Zoya i tisdags, efter en personlig leverans av vår leverantör i Zoya-stripad bil, och när det var dags att lacka om igår föll valet på Carter. Detta är från höstens kollektion av PixieDust och jag tror det var väldigt många med mig som köpte denna. Helt rätt – för detta är maaaagiskt! Otroligt vacker lila nyans, kanske något utfrätt på mina bilder men ni får ha lite fantasi. Fin lila grundnyans och så glimmer i mer rödlila, så himla vackert!

Ni ser också på bilderna nedan att jag har lagt topplack på ringfingret, jag föredrar hur lacket känns med topplack men utseendet är faktiskt snyggare utan. Visst är det fortfarande vackert med topplack, men det påminner mer om ett Fantasy Fire-lack än något annat. Jag har använt tre lager, det sista tog jag i morse innan jag tog bilderna för att fräscha upp det lite. Hade helt klart räckt med två, utmärkt formula och lätt att lacka med.

Det här är absolut ett av de vackraste lacken just nu. Wow liksom!

Eller vad tycker du? Säg din mening!

zoya-carter-2zoya-carter-3zoya-carter-4zoya-carter-5zoya-carter-6

8 tankar på “Zoya – Carter (PixieDust)

  1. åh skulle tagit det där!! jag hade sån beslutsångest o så till slut tänkte jag, lila lack har jag så valde ett grönt. fis! jaja hoppas det är fint oxå!
    önskar dig en trevlig helg =)

Kommentarer är stängda.