hare-electricflame-1

Idag är jag inte blå om naglarna utan tjusigt orange! Jag stammar ju bland annat från Kristianstad på pappas sida och en färg som förknippas med den staden är ju orange, från IFK Kristianstad (handboll). Min pappa var naturligtvis besatt av dem så tankarna går såklart till honom när jag använder orange på naglarna.

Vilket inte är så ofta ska erkännas eftersom det inte klär mig något vidare! Detta är Hare – Electric Flame, någon sorts orange jelly som slår i aprikos med blå flakes som gör lacket intressant. Men det är lite segt och konstigt att lacka med, det var svårt att få ut det i kanterna på ett snyggt sätt utan att det klumpade sig. Jag fick också för mycket flakes ut på kanterna som jag sedan filade bort. Så tyvärr, inget höjdarlack vare sig i färg eller konsistens.

Men, jag kommer nog behålla det ändå! Framförallt för att jag gillar hur flaskan ser ut, både lacket och loggan. Älskar Hare, har tre till på väg hem från Llarowe! =)

Mina fingrar börjar förresten få färg nu då jag använder handskar utan fingertoppar på jobbet. Men nej, det klär mig tyvärr inte… :-(

hare-electricflame-3hare-electricflame-2hare-electricflame-4hare-electricflame-6hare-electricflame-5

Comments are closed.