20 april, 2024

Zoya – Maisie

Som jag skrev igår var jag i valet och kvalet om jag skulle lacka om helt eller lägga på flakes, detta efter att jag fått det så bubbligt med topplacket. Som ni ser valde jag att täcka över med flakes.

Detta är Zoya Maisie, flakes med en blå bas. Grundlacket är fortfarande Superficial, alltså tealgrön, men nyansen blev lite annorlunda med flakes. Rätt snyggt tycker jag och det blir ju ett coolt djup på nageln! Flakesen är blå eller blågröna, jag tycker nog de duochroma flaksen i NfuOh 60 är snyggare eller ger en coolare effekt. Men detta är snyggt med, det blir rent liksom.

Kanske inte det trendigaste just nu, men jaja… ;)

 

12 tankar på “Zoya – Maisie

  1. Snyggt! Ville bara tacka för de 3 Soya-lacken som jag vann, hämtade ut paketet idag. Gulligt av dig att lägga i några chokladbitar också… :-)
    Ser den fina katten på filmen i högerkanten, har också en helig birma. Visst är de underbara? Vår är en kille på snart 6 år som heter Sesam.

    1. @Karin Lundberg, Ingen orsak, vad roligt att du blev glad och nöjd! =)

      Birmor är de finaste som finns! Världens bästa ras. Du får hälsa din lilla Sesam! =)) Må du få njuta av honom i minst 15 år till som vi med Wendy!

  2. Jättesnyggt! Som att se solsken speglas i bubblor i nåt tropiskt hav, om man får vara pseudopoetisk.

Kommentarer är stängda.