23 april, 2024

Dagens: Saturday Greens

lor-2109-3

Nej jag orkade inte blogga igår. Vi sov länge, gick ner på stan och satt på biblioteket rätt länge, tog en långsam promenad hem och njöt sedan av dagen i soffan. Det var skönt måste jag säga…

Men här kommer lördagens mejk! Första gången jag kladdar med ögonskugga sedan jag jobbade för två veckor sedan. Jag har fått en liten ögonskuggepalett från Heidi i Danmark av märket Rimmel, Rimmel Glam’Eyes 750 Tempting. Det är en triopalett med en mörkt grön skugga, en ljusare grön och en vit. Väldigt fina och riktigt bra pigmenterade faktiskt. Jag har den mörkt gröna i den yttre ögonvrån och den vita i den inre samt längs kanten av ögonlocket mot fransarna.

Dessutom har jag också en ny foundation på mig, Clinique Redness Solution Makeup SPF 15. Jag har färgen Calming Alabaster, tycker den stämde riktigt bra. Jag har ju en rätt gul hudton men har många röda punkter. Något fet foundation, den tycktes inte behöva pudras ner när jag var klar men under dagen blev den väldigt blank. Men jag gillade täckningen och att den dolde mina röda finnar. Rouget är orangecoralliga Cherry Blossom från Lily Lolo, fint så här på hösten.

Ja, en enkel men fin lördagsmejk.

lor-2109-2lor-2109-1

Produktlista

Hud
Primer: Clinique Superprimer Colour Correction – redness
Foundation: Clinique Redness Solution Makeup SPF 15 – Calming Alabaster
Rouge: Lily Lolo Mineral Rouge – Cherry Blossom

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Rimmel Glam’Eyes Trio Eyeshadow – 750 Tempting
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: Eyeko Skinny Mini Liquid Eyeliner Black

Läppar: Lily Lolo Lipgloss

Attityd: Lördagsmode! Ville ut i solen!

4 tankar på “Dagens: Saturday Greens

Kommentarer är stängda.