ons-0409-3

Hemma på lunch! Började dagen med Looptroop Rockers och nu kör vi hela skivan Hjärtat är en bomb på stora ljudsystemet i vardagsrummet. Satan vilka texter, sitter tårögd mest hela tiden…

Tänkte äntligen använda Amarillo från Make Up Store, den lila-turkosa marble skuggan från Punk kollektionen. Den blir ju mest lila när de blandas, på egen hand blir den faktiskt ganska mesig, metallisk och vacker ja, men inte så färgrik. Tillsammans med andra färger som lyfter den en aning är den mer markant, den tar över hjälpfärgen. Här har jag grundat ögonlocken med Deadly från MUS, för att sedan ha Amarillo i den inre ögonvrån och in mot mitten. Ser mest lilaskimrigt ut eller hur?

Jag har också testat Cliniques nya superprimer, den med gul underton. Jag måste dock haft fel dagkräm för huden känns jättefet. Men det var ju meningen med testet, igår använde jag ett mineralpuder och det höll mycket bättre. Har ju varit en ganska svettig dock också så att min foundation glider är ju inget stort eller ovanligt problem.

Röjde bort en skog av mina ögonbryn också förresten, de växer lätt ihop i mitten om jag inte plockar hela tiden… Heh…


ons-0409-2ons-0409-1

Produktlista

Hud
Primer: Clinique Superprimer Colour Correction – redness
Foundation: Oriflame Studio Artist Foundation
Rouge: Benefit – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Deadly, marble shadow Amarillo
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: Eyeko Skinny Mini Liquid Eyeliner Black
Ögonbryn: Clinique Instant Eyebrow Lift
Inliner: Face Stockholm – Correct Pencil

Läppar: Face Stockholm – Krokus

Attityd: Gogogo! Skönt att få komma ut och röra på sig!

 

  1. Jag stod och pillade på Amarillo på Kicks häromdagen och var sååå nära att köpa den. Velar fram och tillbaka om jag vill ha den eller inte. :/ Den ser ju så fin ut!

    Ps. Jag har gett dig ett Blog Your Heart Out Award! :)

Comments are closed.