19 juni, 2024

Dagens: Irri i ögat

ons-2003-1

Ok, vi har packat klart Deborah Lippmann för denna gång! Inga restade! LEVE BRA LEVERANTÖRER!!! Layla tillhör inte dem, de krävde minst 6 st vilket ger ett överskott på 100 flaskor. Yay!

Nå, detta är dagens mejk och rubriken syftar på att min ena lins är trasig och skavde som fan! Ögat är helt rinnigt nu, inte alls kul. Men men. Jag har också använt Kicks nya Eye Primer idag – en besvikelse. Jag kommer visa i nästa inlägg vad jag menar, men förutom att det creasa (vilket lika gärna kan bero på snön) så fick jag inget umpf i skuggorna. Lite trist.

Nåja, jag har använt Make Up Store Tuch på ögonlocken och Mint Julip under ögat. Simpelt fick det bli idag.

ons-2003-3ons-2003-2

Produktlista

Hud
Foundation: Oriflame EcoBeauty Hydrating Foundation – Light Ivory
Primer: Kicks Face Primer
Rouge: BareMinerals Ready Rouge – The Close Call

Ögon
Ögonskuggeprimer: Kicks Eye Primer
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Tuch, Mint Julip
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara

Läppar: Face Stockholm lipgloss – Krokus

6 tankar på “Dagens: Irri i ögat

  1. Oj, ett överskott på 100 flaskor Layla känns kanske inte så kul :( Förhoppningsvis så slipper de stå och samla damm länge :)

  2. Snygg sminkning! Gillar när man har avvikande färg på nedre franslinjen men att det ändå inte är så djärvt. Avskyr för övrigt också skavande linser :-)

  3. Fint! Skulle också vara fint om du använde ett tjockare lager längre ut mot ögat och sotade lättare inåt, kanske blanda ut med en lite ljusare brun färg så att det inte blir fläckigt i något ljus. En mörkbrun kajal längst ut bvid ögat också, kanske? Tror du hade passat i det =) Thumbs up!

Kommentarer är stängda.