19 juni, 2024

Dagens: Tequila Sunrise

Här kommer så onsdagens mejk. Jag var verkligen trött igår när jag kommit hem och även om en dagens mejk inte är så himla jobbigt att lägga upp kände jag inte för det. Så ni får den nu istället!

Det har varit en lite dramatisk dag. Wendy fick ett epileptiskt anfall och krampade under ungefär 30 sekunder. Det var fruktansvärt otäckt och skrämmande, men när vi ringde till Valla tyckte de inte att vi behövde komma in just idag. Wendy har en förmåga att bli sjuk på helgdagar, snällt av henne!

Men iaf, efter kanske 10 minuter lugnade hon ner sig. Först verkade hon liksom förvirrad över var hon var, jamade och tittade storögt på oss. Men sedan dess har hon verkat må bra. Hon har också fått väldigt mycket blötmat idag samt tonfisk i vatten och hon har vräkt i sig med god aptit. Men jag ska ringa till Smådjurskliniken imorgon och beställa en tid. Hon fyller 18 år i april så är det nåt allvarligt ser det inte bra ut…

Nå, vad tycker du om min mejk nu då? På en grund av UDPP har jag lagt MUS Sunrise över hela ögonlocket. I globlinjen och under ögat MUS Jubilee, svagt suddad (men väldigt omjämnt som ni ser på bilderna…). Svart kajal och svart mascara från Isadora. Läppglanset är från Isadora tror jag.

Är det någon som har ett bättre tips på Sunrise-kombos?

3 tankar på “Dagens: Tequila Sunrise

  1. Stackars Wendy. Hoppas hon mår bra nu och att hon hänger med många år till. Vi håller tummarna för er.

  2. Nä, vad hemskt!!! Lilla, lilla Wendygumman, då! Stackars dig, Karin, vilken vidrig upplevelse…

  3. Gillar färgen på skuggan!
    Btw, det är typ alltid så att man blir förvirrad efter ett epilepsianfall.
    För människor brukar man ofta ignorera det om man inte har fått det två gånger i livet, då börjar man undersöka, vet dock inte hur det är med djur, lilla gumman är ju trots allt lite gammal :(

Kommentarer är stängda.