Nyss hemkommen från en fotografering på Weibes Kök. Jag trodde det var igår, men det var ikväll så det var bara att ta min skåpbil och dra dit. Sedan blev det en massa väntan på fint upplagd mat då det först var vinprovning i en eeeeevighet. Hoppas jag fick lite fina bilder iaf! Får redigera dem på fredag och visa för er. Men tröttheten är bara att lägga undan och köra på! Dags att besöka er! Underbart, det är så roligt! =) Visst är det ett vackert hav av gröna nyanser där nere i kollaget? Ljuvligt! Tyvärr orkar jag inte vara fyndig idag, det blir en kort lista men med kollaget iaf! deltagare-v36

Deltagarlista Grön Onsdag

  1. Oj, sitter med öppen mun efter att snabbkollat bilderna, dom där fula torra händerna känner jag igen, MINA, vad lattjo, hur kom jag med?
    Jättekul men är jag behörig:) Isf måste jag skärpa mej och iaf smörja in händerna innan fotandet.

Comments are closed.