29 mars, 2024

Dagens: Lost in space

Det här är min mejk igår, torsdag! Skulle ha lagt upp den när jag kom hem men jag var helt slut. Vi låg båda i soffan och halvsov till eurovision-semin och datorn hade jag inte en tanke på att starta. Så den kommer nu istället.

Jag har gärna gröna mejker de dagar jag jobbar så igår när jag dessutom hade limegröna naglar var det ju ett givet val. Dock var jag lite tacksam för mina solglasögon för jag var inte helt bekväm i denna mejk. Vet inte vad det var riktigt.

Men det är grundat på Too Faced Shadow Insurence (love it!) och sedan en ljusgrön skugga från en av Manly-paletterna. Jag suddade ut det med TINtes Vanilla Sky upp mot ögonbrynet. Men jag var inte riktigt nöjd med intensiteten, så jag lade också Mac-pigmentet Green Space ovanpå. Svart gelliner och mascara.

Jag har mycket hudproblem just nu. Jag har köpt acne-cleanser från Peter Thomas Roth från Strawberrynet som jag hoppas kommer snart. Dessutom ska jag börja med en B5-kur igen nu, en ordentligt sådan. För det är verkligen finnar överallt och just nu har jag en riktigt elak djuping på överläppen. Gör riktigt ont och det är inget kul alls!

5 tankar på “Dagens: Lost in space

  1. Satan vad snyggt! Gör en sån mejk på mig någon gång, jag önskar mig det i födelsedagspresent. ;)

Kommentarer är stängda.