colorclub-almostfamous-1

Nyss hemkommen från en tur på stan, tittade lite på marknadsstånden men hittade som vanligt inget värt att köpa. Synd att dessa knallar aldrig är unika! Men nu väntar ännu en kväll med bara katterna och mig, eftersom Anders är i Vasaparken och arrangerar PomPom. Gå dit vetja om du är i stan!

Jag är barnsligt förtjust i gult och vitt på naglarna, men då ska det vara högblankt och rätt nyans (av gult). Den ska vara knallig och gul, inte orange eller guld. Raderade just bilder på ett lack från Depend som gick i guld, kan bara inte visa dem för er ever! Men här får ni ett riktigt bra gult som jag bara älskar! Color Club Almost Famous! Almost Famous kom i en kollektion som heter Poptastic, där även Wham! Pow!, Poptastic, Warhol, Pucci-Licious, Twiggie och Chelsea Girl ingår. Jag har swatchar av några av dem på lut, de kommer under hösten!

Men först, en perfekt gul! Men formulan var svår, här är det tre flödiga lager för att få det täckande utan ränder. Men resultatet blir absolut fantastiskt och är värt besväret alla gånger. Bilderna är tagna i dagsljus och direkt sol, det är makalöst blankt och så underbart vackert. Älskar gula lack! Men jag hade behövt städa lite ser jag, det var inte lätt att få snyggt alls.

Vad gillar du detta? Är ett perfekt resultat värt en besvärlig formula? Rösta gärna i rutan som ni hittar under översta bilden! 1 är skitkasst och 10 megasupersnyggt! Ok? =)

colorclub-almostfamous-2colorclub-almostfamous-3colorclub-almostfamous-4colorclub-almostfamous-5

  1. Det här gillade jag starkt! Tråkigt att gula lack nästan alltid ska vara så besvärliga i formulan, men när resultatet blir så här kan man helt klart leva med det.

Comments are closed.